Det ble nok en annerledes 17.mai, gitt. Av hensyn til medlemmer og hva vi kan få til på relativ kort tid, har Greåker Musikkorps – som mange andre – dessverre måttet si nei til spilling 17.mai i år. Vi håper så inderlig på en normalisering snart, og at den neste normale 17.mai’en venter ved neste korsvei!🤞🙉 For vi elsker 17.mai! Vi elsker festen, menneskene, våren, lydene, musikken, smaken av is, brus og alt godt, togene og flaggene🥳 Vi får være tålmodige og glede oss over dagen i dag, og de neste 17.mai’ene som venter der fremme🤩
 
Greåker Musikkorps ønsker alle sammen en riktig god 17.mai, og er med i ånden hos alle de musikantene som faktisk er ute og spiller🥳 Det er ikke tvil om at de korpsene som stiller gleder mange i dag😃👏. Vi trenger å føle, se og høre noe som minner om «normalen» igjen. For det er jo sånn her👇 vi helst vil ha det på denne dagen!🇳🇴

Med de velvalgte ordene, ønsker vi alle en riktig fei(r)ende flott 17.mai! Og så håper vi at vi kan sees og høres ganske så snart – på en eller annet måte. Vi savner musikken, menneskene, publikum, og alt livet rundt. TENK så flott 17.mai 2022 kommer til å bli..🙊🕺

Les gjerne forrige års 17.mai-hilsen her. Der er også en spilleliste for å sette fart på 17.mai-festen i Greåker-style.

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.