En sommer er over, og Greåker er på farten igjen! Sommeren har vist seg fra en god side for korpsets del, med både sommerkonsert i Skjærhalden og det tradisjonsrike Sommerspill på Greåker.☀️

Mossinger vant Sommerspill

På Sommerspill på Greåker møttes 50-75 musikanter fire mandager i sommerferien for å spille prima vista-musikk på Musikkhuset. Det hele var godt geleidet av dirigentene Geir Holm, Thomas Hansen, Frode Amundsen og Øystein Olsen Vadsten. Vi kan melde om god stemning uansett vær! Som tidligere hadde vi en uhøytidelig konkurranse for korpsene i å se hvilket korps som var mest representert gjennom Sommerspill-øvelsene. Og i år gikk seieren til den ivrige gjengen i Moss og Omegn Janitsjar! Med sin entusiastiske tilstedeværelse har mossingene gjort seg mer enn fortjent til årets vinnere av heder, ære og selvfølgelig en helt fantastisk diplom!👏

115-års jubileumskonsert!

Etter en sommer følger selvfølgelig høsten, og Greåker har stadig noen ess i ermet selv om mørket etterhvert vil snike seg på. Lørdag 11.november inntar korpset sjølvæste storstua i Sarpsborg, Sarpsborg Scene, for å holde en jubileumskonsert. For 115 år siden så nemlig korpset dagens lys, og det som kan feires må selvsagt feires!🥳 På konserten får vi med oss våre kjære venner i barne- og ungdomskoret Grålum Vokalis, som har vært med oss på mange konserter (blant annet julekonsertene). Konsertens røde tråd vil være musikk fra filmens verden, og konferansier blir Rune Halvorsen, tidligere musikant og dirigent, samt paukist i KORK.

I tillegg til jubileumskonsert blir det som alltid en tradisjonsrik julekonsert i Tune kirke når vi bikker desember og nærmer oss jul. Datoen for julekonserten blir søndag 17.desember.🎄

Det er bare å sette av tid i kalenderen for hyggelige musikalske opplevelser denne høsten! Følg ellers med i Konsertkalenderen for oppdateringer om konsertene!

👉Følg oss mer enn gjerne også på slike sosiale medier, som Facebook (Greåker Musikkorps) og Instagram (greakermusikkorps). 

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.