Hurra for 17.mai, og hurra for nye nettsider!

Velkommen til Greåker Musikkorps sin nye nettside, og så på sjølveste 17.mai da. Siden 17.mai i år blir litt annerledes i forhold til hva vi er vant til, så tenkte vi som så: «Vi skal lansere ny nettside.. 17.mai i år blir noe begrensa.. hvorfor ikke kjøre lansering på sjølvæste da’n?🙊» By litt på overraskelser, selv om det i år blir som det blir. Nettsiden skal være en ressurs hvor du finner informasjon og oversikt over korpset og hva som skjer. Kjekt å ha!

Vi elsker 17.mai!

Greåker Musikkorps elsker 17.mai. Vi elsker lukten av vårblomster mens vi marsjerer revelje kl. 7:00 på Greåker. Vi elsker å se folket som stiller seg på trappa og balkongen og hilser på oss om morgenen. Vi elsker å kjenne at sola begynner å varme når flagget heises på Tindlund skole kl. 8:00. Vi elsker å møte festen når vi ankommer Sarpsborg stadion for barnetoget. Vi elsker folkehavet. Vi elsker å være med på festen, og å skape show langs hele ruta inn til vakre Kulås. Vi elsker å bli vartet opp med herlig lunsj på vårt eget, ærverdige Musikkhus. Og vi elsker å være med på å glede barn, ungdom, voksne og eldre i minibarnetoget fra Greåker til Tindlund skole.

Sånn ble det ikke helt i år, men det kommer nye 17.mai’er. I år har vi gravd i arkivene, og kan by på noen tilbakeblikk fra de 17.mai-øyeblikkene som får oss til å smile. I tillegg kan vi bjuda på ei festspilleliste for anledningen. Ingen skal måtte gå en 17.mai imøte uten korps. Så nå kan du få Greåkers favoritter rett hjem til 17.mai-selskapet! Aldri en 17.mai uten Krompen (aldri!)🥳

Med denne festlanseringen på festdagen så ønsker vi alle gratulerer med dagen og god 17.mai! Hipp, hipp!🎺😃

One Comment

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.