Lørdag 10.oktober sparket vi i gang høstens konsertsesong med en hyllest til vårt naboland i øst. Og for en konsert det ble! 

Helt ærlig, så må vi vel innrømme at Sverige alltid har ligget et hakk foran oss nordmenn hva gjelder populærmusikk. På lørdag fikk vi dykke ned i svenske popmusikeres rikholdige arkiv. Repertoaret strakk seg blant annet gjennom Abba, Lindgrens univers, Magnus Uggla, Lill-Babs, Carola, Ledin og Electric Banana Band! Kun det beste der altså.

Med på laget hadde vi de to dyktige sangsolistene Maria Mohn og Sindre Dybvikstrand. Flotte solister som bød på seg selv gjennom kvelden! Ivrige Greåker-musikere koste seg med å presentere musikken, under ledelse av dirigent Geir Holm.

Kveldens konsert var utsolgt, og det var opp mot 100 publikummere på Musikkhuset denne kvelden. Og for et publikum, og hvilken stemning det ble! Vi kan ikke få fullrost nok den stemningen publikum bidro med denne høstkvelden. Dere var PÅ altså. Da blir det gøy for oss i rekkene.

Nå er det på’n igjen med nytt repertoar. Bare å jobbe på videre!

Bilder nedenfor er tatt av Tor Kristian Pettersen, Tore Steinar Pettersen, Laila Stensrud og Vigdis Johansen.

 

Hør deg gjennom konsertrepertoaret her!

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.