Årets NM i janitsjar er over, og Greåker Musikkorps er strålende fornøyd med årets store happening for korps! I år stilte vi i elitedivisjonen, og det må sies at korpsmedlemmene var spente, da korpset ikke hadde vært med på NM siden 2019. Deilig var det å føle spenningen og konkurranse-iver og litt -nerver da vi nærma oss Trondheim-hælja🙊

I år ble NM arrangert 24. og 25.mars. Hele 109 korps fra hele landet deltok, og rundt 5000 musikanter er tilstede i Trondheim by denne helga! For oss omtales dette gjerne som «vårens vakreste eventyr» – korpsboble fra morran til kveld!

Greåker Musikkorps satset kortene på et stykke vi er veldig glade i, nemlig David Maslankas «Symphony no. 4″✨ Dette er et stykke som både byr på store, klangfulle melodipartier, og partier som er mer skjøre og lettbeinte. En musikalsk reise, vil vi si – med flere musikkreferanser. Tydeligst står nok salmen «Old 100th» som for mange er kjent som «Gjør døren høy, gjør porten vid» på norsk.

Det blir alltid gjort opptak av NM, og du kan høre vår versjon av «Symphony no. 4» enten på YouTube eller Spotify!🎵

Etter en lang og intens NM-oppkjøring, samt givende NM-helg, ble vi belønnet med 6.plass i elitedivisjonen og 94 poeng!🕺 Vi er superstolte, og kan glede oss over videre elitespill neste år. Vi gratulerer alle andre korps også med gode og interessante fremføringer. Mye av gleden med NM er å oppleve alle de andre korpsene, og få høre flere med samme hobby og lidenskap. Den beste som finnes!♥️

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.