Som de fleste andre, er også vi i Greåker Musikkorps fornøyde med å endelig kunne komme sammen og utøve det vi liker best – spille og glede oss til korpsaktiviteter igjen! Til tross for at NM janitsjar ble avlyst for vår del (dessverre), lå vi på ingen måte på latsiden. Dette er noe av det vi har jobbet med, og fortsatt ser frem til denne sesongen:

 

Plateinnspilling i Rolvsøy kirke

Plateinnspilling i april

Istedenfor å delta på NM for janitsjar, ønsket Greåker å spille inn en plate med repertoar vi har jobbet med gjennom ti år. Litt av bakgrunnen for dette er fordi vi har hatt vår dirigent, Geir

Holm, i ti år i år! Vi begynte derfor å øve inn noen gamle og nye «hits» fra det siste tiåret, og disse ble det gjort opptak av i vakre Rolvsøy kirke 23.-24.april. Et spennende prosjekt, og vi vil selvfølgelig oppdatere mer når resultatet er ferdig til å vises frem😃

 

Maisesongen

Endelig har en mer normal mai ankommet, og vi gleder oss til maioppdrag igjen! 1.mai deltok vi ved minnemarkeringen for Utøya ved kirkeparken, og vi var også med i 1.mai-toget. På kvelden fikk vi besøk av Nedre Glomma Ungdomskorps på Musikkhuset, og avholdt konsert sammen med disse dyktige ungdommene. Det var utrolig moro og se og høre disse flinke musikantene som rører seg i skolekorpsene rundt om! Dirigent for ungdomskorpset denne helga var dyktige og engasjerende Maria Molund.

Nedre Glomma Ungdomskorps

1.mai på Sarpsborg Torg

7.mai fikk vi æren av å være gjester på Lisleby Musikkorps sin lunsjkonsert i Østre Fredrikstad kirke. Gøy å vise frem litt av platerepertoaret, og veldig gøy å høre våre naboer i Fredrikstad!

16.mai er det klart for vanlig barnehagespilling, og i år er vi med og spiller for Store Tune Gård, DoReMi Begby og Gråtass barnehage Torp. Vår tradisjonelle 16.maikonsert utgår, siden vi allerede spilte konsert 1. og 7.mai.

På 17.mai er vi klare for å igjen spre musikkglede til befolkningen i Sarpsborg! Vi starter i Greåkerdalen kl. 7:00, og deretter spiller vi ved Nye Tindlund park kl. 7:30. Deretter er vi med i det flotte barnetoget i Sarpsborg sentrum kl. 9:30, før vi er med og bidrar med musikk når Tindlund skole går tog på Greåker. Vi står ved Eplehagen bofellesskap og spiller.

Prosjekt med Diorama

I juni har vi fått det ærefulle oppdraget å bistå med musikk når Diorama setter opp «Sagoresan» med musikk fra Astrid Lindgrens verden! Dette blir en festforestilling med 325 sangere og 40 musikere, med masse kjent musikk for folk i alle aldre. Det blir avholdt forestillinger lørdag 11.juni kl. 12 og 16, og søndag 12.juni kl. 12 og 16. Les mer om konserten, og sikre deg billetter her!

Blir det Sommerspill på Greåker i år?

Det blir det! Endelig! 4 mandager i sommerferien kan hvem som helst som trakterer et instrument komme til Musikkhuset på Greåker og dele en gøy musikkveld med gode venner i korpsmiljøet. Datoene er 20.juni, 27.juni, 1.august og 8.august. Dirigenter er ikke bekreftet enda, men oppdateringer kommer!

 

Hold deg oppdatert på Greåkers aktiviteter! Følg oss på Facebook, eller Instagram (greakermusikkorps). Er du nysgjerrig på å være med i korpset? Les mer her

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.