Et litt spesielt halvår ble avrundet med en lettbeint sommerkonsert i skjærgården på vakre Hvaler🍓☀️ Det ble rapportert om strålende sol og god stemning blant folk. Med andre ord en perfekt setting for deilige latinolåter, gode marsjer og en og annen allsang😃 Etter konserten ble det litt hygge og sosialt samvær for musikantene ute i skjærgården. Nå kan sommer og ferie bare komme! Greåker Musikkorps takker dermed for denne sesongen, og takken sendes til musikanter, dirigent og alle som bidrar «foran og bak» i korpset på alle mulige måter😊 Og en kjempetakk til alle som kommer og hører på, stiller på konserter, følger oss på sosiale medier og som bidrar på ulike måter. Deres engasjement fra sidelinja gjør hobbyen vår enda morsommere å drive med, og vi elsker å høre fra dere👏 Vi sees og høres neste sesong. Da venter nye prosjekter.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram (greakermusikkorps), eller hold deg oppdatert her på våre nye nettsider🎶 Kanskje du er nysgjerrig på å bli med i rekkene neste sesong? Bruk sommeren på å ta en titt på «Bli kjent»-sidene våre, da vel. I konsertkalenderen kan du se en liten skisse av hva som venter neste sesong. 

Greåker Musikkorps ønsker alle en riktig god sommer!😃☀️

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.