Kan det noen gang bli oppbrukt å si at «det er deilig med mer normale tider igjen?» Vi i Greåker tror ikke det, og kjenner fortsatt på en takknemlighet og glede over at vi har normale korpssesonger igjen. Denne høsten byr på flere herlige konserter, og vi krysser alt vi har for at vår kjære, vakre julekonsert i Tune kirke endelig skal bli avholdt. Her kan du lese om hva som skjer denne høsten, pluss at du kan holde deg oppdatert i Konsertkalenderen:

Lørdag 24. september: 

Vi starter høstsesongen på delikat vis – med gode, melodiøse låter på eget Musikkhus. Greåker Musikkorps har gravd frem glad og lettfordøyelig musikk av typen som kan varme deg ut i de lange høstmånedene som kommer. Her blir det blant annet latinomusikk, samba, og energifylt storband! Dirigent er Geir Holm.

Lørdag 22. oktober: 

 

Når oktobermørket har begynt å senke seg, byr vi på en fargerik festkonsert på Musikkhuset!

Repertoaret vil lene seg tungt på svisker og powerlåter fra rundt 70-tallet. Vi prekær Chicago, Steve Wonder, Simon and Garfunkel, Earth Wind and Fire, Frode Thingnæs.. for å nevne noe. I tillegg er det strødd litt andre godsaker i krydderblandingen.

Til konserten har vi vært så heldige å fått med oss den dyktige og rutinerte sangsolisten Frode Vassel! Han er en rutinert sanger med en fabelaktig stemme, kjent fra blant annet The Voice og Melodi Grand Prix. I tillegg har vi med oss dirigent Tarjei Grimsby som skal lede hele det musikalske kalaset, med band og det hele.

Søndag 18. desember: 
Vår kjære, tradisjonsrike julekonsert i Tune kirke skal endelig komme tilbake på programmet igjen! Sist gang vi spilte var i 2019 (pga. koronarestriksjoner), og vi ser derfor frem til denne konserten med stor glede! Dette er virkelig et av våre store høydepunkter i året, og her vil det bli gode julelåter man kjenner igjen, og stemningsfølelse i førjulstiden. Mer informasjon om denne konserten kommer!
Nysgjerrig på å prøve deg i korpset? 
Vi har stoler ledige, og tar hjertelig imot nye musikanter! Det spiller ingen stor rolle om du er rutinert eller nettopp børstet støv av instrumentet. I Greåker skal du kunne få både gode opplevelser, og opplæring dersom du ønsker det. Les mer om hvordan det er å bli med her.
Hold deg oppdatert på Greåkers aktiviteter! Følg oss på Facebook, eller Instagram (greakermusikkorps)

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.