Mandagsøvelsen 11.mai ble en noe annerledes øvelse for musikantene i korpset. Korpset har fått æren av å være med på Sarpsborg sin egen digitale 17.mai-konsert som sendes på SA på sjølveste da’n! Og da må forberedelser og innspilling til. Vi starta dermed øvelsen i flotte Sarpsborg kirke, hvor vi spilte inn våre bidrag Gud signe, og Norge i rødt, hvitt og blått. Og jammen ble det ikke litt feiende 17.mai-stemning i kirka denne ettermiddagen. Det var jo så pent pynta med flagg og vårblomster og allting. Dette var moro for oss å få være med på, og vi gleder oss til å se resultatet.

Fredrikstad Veterandrill i aksjon i kirkeparken i Sarpsborg.

Med oss i bidraget stilte også Fredrikstad Veterandrill som også har vært med oss tidligere i barnetoget på 17.mai. De bisto med flott drilloppvisning utenfor i den vakre kirkeparken. Vi er så takknemlige for at dere er med og løfter showet, og har troa på at dette blir helt nydelig😁

En annen ting vi er takknemlige for er stadig nye, unge fjes i rekkene. Vi var så heldige ha med oss Christine på klarinett og Daniel på tuba – begge fra Rolvsøy skolekorps. Herlig med ivrig ungdom som kaster seg ut i det👏

17.mai-konserten arrangeres av isarpsborg, og sendes gratis for alle på SA.no fra kl. 18.00-19.00 på 17.mai🥳 Les mer om konserten på isarpsborg sine sider.

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.