Greåker Musikkorps har våga sæ uttpå igjen, etter en lang dvale🙊 Mandag 4.mai avholdt vi første fellesøvelse siden mars, og det i eget nabolag. Vi rigga oss til utenfor Greåker videregående skole en solskinnsdag, og fomlet fram mai-repertoaret. Noe snodig var det å sitte ute og spille sammen igjen, men det gjorde nok også litt godt å få blåst ut litt igjen. Jommen dukket det opp forbipasserende lokalpublikum med balkongflagg også mens vi spilte Krompen🥰🇳🇴

Mørke skyer i det fjerne, men heldigvis skinte solen på Greåker.

Ekstra hyggelig var det å kunne ønske velkommen til to nye, unge musikanter: Elin på klarinett og June på saksofon!🥳 Velkommen, velkommen til oss!

Nei dere, om ikke alt har gått etter planen denne sesongen, så fikk vi i alle fall kosa vårs litt i sola på Greåker☀️ Vi retter nå blikket fremover mot nye og bedre tider, så stay tuned.. Noe mai-moro skal vi da klare å by på🙊 Ta vare på hverandre og ta hensyn – vi sees og høres🌻

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.