Nedtellinga har kommet til sjølveste NM-lørdagen. I «vanligere tider» hadde den bestått av NM-frokost, og «Iridiscencias Sinfonicas» og «Redline Tango» i Store Sal kl. 10:00. Medmusikanter i gatene, i lokalene, på hotellene, på spise- og drikkesteder. Følelsen av både lettelse og sommerfugler. Fellesmiddager, sosialisering, festkonsert og premieutdeling. Glede og skuffelse. Mer sosialisering. Men uansett åssen det hadde endt, så hadde vi vært med på nok et eventyr. Vårens vakreste eventyr☀️🥳 Men hva gjør NM til et eventyr? Vi holder en knapp på menneskene som vi deler den med🙂 Sosialiseringen. Kjentfolk hvor enn man snur seg, og mulighet for nye bekjentskaper🤸‍♂️ I år er vi hjemme, nettopp fordi det er menneskene som betyr noe. Ikke konkurranser og resultater, men musikantene rundt deg, publikummet i salen, korpsfolk fra hele landet og alle som jobber bak og foran kulissene👍 Viktigheten av ta vare på korpsflokken overgår konkurranser, plasseringer, poengsummer, nivå og divisjon. Vi er jo alle sammen tross alt en del av et lite, stort korpsmiljø❤️ Vi kan kalle det årets påminnelse fra det som skulle vært NM 2020💁‍♂️

Men det er lov å savne NM litt ekstra i dag. Det er lov å kjenne litt på det vakuumet som etterlates etter måneder med oppbygging og forventninger. Men dere, tenk så ille moro det blir med NM 2021!🎉 Ta vare på hverandre, vær hjemme og vær trygge i mellomtiden🙂

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.